top_horalka.png
Sedita claim

Horalkové rezy

horalkové rezy.jpg

Potrebujeme:

5 oblátok Horalky
300 g hladkej múky
140 g práškového cukru
125 ml kyslej smotany
375 ml mlieka
2 vajcia


Krém:
250 g masla
1 kondenzované mlieko
(nesladené)
2 PL nutelly
2 PL kakaa
ovocie na ozdobenie

Postup:

Preosiatu múku s práškom do pečiva, cukor, vajcia, kyslú
smotanu, mlieko a kakao zmiešame na redšie cesto. Vylejeme ho
na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme asi 45 minút
pri teplote 180 °C.
Krém
Konzervu nesladeného kondenzovaného mlieka dáme variť do
vody na dve až tri hodiny. Po vychladnutí otvoríme a vymiešame
s maslom a nutellou. Oblátky Horalky nahrubo nastrúhame,
pridáme do krému a opatrne premiešame. Krém natrieme
na korpus a necháme krátko odstáť.
Krájame na rezy alebo na malé tortičky a ozdobíme ovocím.

Váš prehliadač je už zastaralý !

Aktualizujte si prosím Váš prehliadač, aby ste stránku videli korektne. Aktualizovať teraz

×

top