Ako si osladiť rodinné výlety?

14. júna 2022
icon-red
icon-red

S prichádzajúcim letom nás slnečné lúče a stúpajúce teploty lákajú čo najviac času tráviť vonku a na výletoch. Snažíme sa pripravovať rýchlejšie a jednoduchšie jedlá aj dezerty, ktoré nám ušetria čas. Poznáte to aj vy? So sladkým maškrtením nám skvele pomôžu Rodinné sušienky. Môžeme ich použiť ako základ či ozdobu rôznych dezertov, alebo ich len tak ako sú pribaliť do piknikových košov alebo ruksakov. Veď výlety bez niečoho sladkého nie sú tými pravými výletmi ☺. Len pozor na Polomáčané, tie pri vysokých teplách takú výdrž nemajú. ☺

Ešte stále sme vás nepresvedčili, že chrumkavé sušienky Rodinné sú to pravé? Tak čítajte ďalej, pretože Slovenky sa vyjadrili jednoznačne:

 

Sušienky s veľkým srdcom


“Rodinné srdiečka s príchuťou citrón – kokos má rada celá rodinka, hlavne synček si na nich veľmi rád pochutnáva. Sú ľahké, malé, super k čajíku, ku kávičke či kakau alebo len tak samé ako snack na cestách a výletoch.“

(testerka: vive)

“Tak pri tomto výrobku trafili klinec po hlavičke!! Jemné, krehké, maslové srdiečka s viac citrónovou chuťou, kokos cítiť v pozadí.“
(testerka: slavka034)

“Tieto srdiečka som využila na ozdobu dezertu. Efekt vyšiel skvelo a aj chuť dezertu dopĺňali. Krehké, malé a intenzívne citrónové. Veľmi milý je aj dizajn, malé žlté srdiečka s príjemnou chuťou.“

(testerka: lenka9g)

sedita srdiecka

Skvelý tip na rýchly dezert

Srdiečkové mini-tortičky

Korpus:

  • 2 vajcia
  • 60g kryštálového cukru
  • 50g hladkej múky
  • 1 PL kakaa
  • 2 PL oleja

Krém:

  • 100g Rodinné Srdiečka kakao-kokos
  • 50g cukor
  • 50g masla
  • 0,5 dcl kávy

Poleva:

  • Čokoláda
  • smotana na šľahanie

Postup receptu:

  1. Žĺtka s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme preosiatu múku, olej a kakao. Zľahka vmiešame sneh z bielkov. Pečieme cca 20 minút pri 160 stupňoch. Z upečeného a vychladnutého korpusu vykrojíme srdiečka.
  2. Vyšľaháme maslo s cukrom, pridáme rozmixované Rodinné Srdiečka, prilejeme vychladnutú kávu a spojíme do krému. Krémom plníme vykrojené srdiečka.
  3. Zohriatu smotanu zmiešame v pomere 1:1 s čokoládou. Potrieme hotové srdiečka. Môžeme dozdobiť zvyšným krémom a samotnými sušienkami s neodolateľne krásnym tvarom srdiečka.

srdiečka rodinne

 

Napečené za 5 minút?

Aj pri nečakanej návšteve viete vytvoriť dezert, ktorým okúzlite. Rodinné Club maslové zmiešajte  s roztopeným maslom a rýchly korpus bez pečenia je na svete. Doplňte ho ľubovoľným krémom, ovocím alebo orieškami. A svieža tortička je hotová.

Vyskúšali ste už Club karamelové? Skúste ich použiť namiesto maslových a nechajte sa zlákať touto jedinečnou chuťou. Už pri prvom zahryznutí opojí vaše zmysly sladký karamel a možno sa ani nestihnete podeliť.  Zaručený gurmánsky zážitok. 😊

Chutná chrumkavosť

“Tradičné Rodinné Polomáčané sušienky milujeme celá rodina už roky. Mne a mladšej dcére chutia máčané v mliečnej kakaovej poleve, manžel má radšej s horkou kakaovou polevou a staršia dcéra kokosové. Táto tradičná chutná sušienka nikdy nesklame, rýchle pohostenie pre nečakanú návštevu. Zachovala si svoju výbornú chuť po veľa rokov.“

(testerka: danielaj)

Nestarnúca klasika

“Rodinné Venčeky pozná snáď každý z nás. Je to nestarnúca klasika, ktorá je tu s nami už veľa rokov. A to asi hovorí za všetko. Napriek hromade nových druhov sladkostí, sa Venčeky držia na trhu už roky. Sú sladké tak akurát, vo vanilkových je cítiť jemne aj citrón. Kakaové sú intenzívne kakaové. Maslové, jemné, krehké. Balenie ideálne niekam na výlet. Vanilkové má rád aj drobec spolu s jabĺčkom.“

(testerka: kaja153)

Rodinné Venčeky ako základ dezertu:

venceky_sedita

 

 

1 balenie Rodinné Venčeky vanilkové

1 balenie Rodinné Venčeky kakaové

250 g jemného tvarohu

250 g sušeného mlieka

1 vanilkový cukor

3 PL práškového cukru

Postup:

Pomocou ručného šľahača vyšľaháme tvaroh, práškový a vanilkový cukor. Postupne pridávame sušené mlieko, až kým nevznikne hladký krém. Krém naplníme do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovým nadstavcom. Na spodnú stranu kakaových venčekov Rodinné ozdobne nanesieme krém a zvrchu pritlačíme vanilkovými Venčekmi. Necháme cez noc odležať v chladničke. Dobrú chuť!


>>VIAC RECEPTOV Z PRODUKTOV RODINNÉ<<

Ďaľšie novinky