Rodinné oblátky

Nemáčané oblátky s krémovou náplňou.

Zobraziť
Rodinné srdce

Rodinné srdiečka

Srdiečka od Sedity upečené s láskou si vychutnáte vo chvíľach pohody s rodinou či priateľmi

Zobraziť
SÚŤAŽ

Nájdite zlaté srdiečka

100x zlaté srdiečko vo vnútri balení Rodinných Srdiečok.

Zapojiť sa
Rodinné srdiečka

Rodinné srdiečka

Vychutnajte si explóziu chuti s novými lahodnými srdiečkami upečenými s láskou ❤

Objavte novinku

Recepty

Spoznajte tie nachutnejšie recepty z výrobkov Sedita

Všetky recepty
Pudingové trifle

Pudingové trifle

Pudingy uvaríme s mliekom a s kryštálovým cukrom podľa návodu na obale. Vo veľkej mise vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom dotuha. Do šľahačky potom zľahka zamiešame kysl. smotanu…

Čítať viac
Zapekané jablkové crumble

Zapekané jablkové crumble

Jablká ošúpeme, zbavíme jadierok a nakrájame na plátky. V mise zmiešame nakrájané jablká s citrónovou šťavou a calvadosom. V druhej mise zmiešame podrvené sušienky Sedita Venčeky kakaové,…

Čítať viac
Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Do misky nalámeme oblátky Kávenky, nakrájame želé cukríky Ovomia a pridáme všetky ostatné suroviny okrem čokolády. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre, vymiešame so…

Čítať viac
Dvojfarebné venčekové kolieska

Dvojfarebné venčekové kolieska

Vo väčšej mise pomocou ručného šľahača s nadstavcami na šľahanie vyšľaháme tvaroh, práškový a vanilkový cukor. Potom postupne pridávame sušené mlieko, až kým nevznikne hladký krém. Krém naplníme…

Čítať viac
Horalkové hrudky

Horalkové hrudky

Oblátky Horalky nakrájame na malé kocky, pridáme orechy, cukor, rozpustené maslo, dva žĺtky a zamiešame. Nakoniec zľahka primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Premiešame a lyžicou kladieme kôpky na…

Čítať viac

Naša história

1953
1962
1978
2001
2010

Naše pečivárne vznikajú zlúčením viacerých lokálnych dielní a prevádzok z celého Slovenska. Už v tomto čase pravidelne pečieme vaše obľúbené pochúťky a na Slovensku sa začína písať história moderného pečivárenského priemyslu.

Výrobky zo Serede Slovákom veľmi zachutili, vďaka čomu sa naše pečivárne rozrastajú. Začíname s výstavbou nového pečivárenského závodu, ktorý má uspokojiť rastúci dopyt po našich výrobkoch. Ďalej usilovne pracujeme na zlepšení efektivity a kvality výrobného procesu.

Postupom času rozširujeme naše portfólio výrobkov tak, aby vznikli oblátky, ktoré Slovákom chutia už desiatky rokov.

Naše logo sa stáva dynamickejším a do popredia viac vystupuje vyobrazenie sušienky, ktoré bolo v pôvodnom logu málo čitateľné.

V tomto roku vyrábame až 23 000 ton pečiva, čo je 5-krát viac ako v roku 1953. Modernejšie technológie a postupy nám umožňujú napredovať a neustále prinášať nové produkty.