SÚŤAŽ

Vychutnaj si filmový zážitok s Linou

Nakúp akékoľvek 3 produkty Lina v sieti predajní CBA, zaregistruj pokladničný blok a hraj o skvelé filmové ceny!

SÚŤAŽIŤ
SÚŤAŽ

Lina – Najlepšia odmena

Vychutnaj si Linu klasickú arašidovú, lieskovo-orieškovú, mandľovú alebo novú peanut butter.

Objav všetky príchute

Lina

Celomáčané oblátky s arašidovou krémovou náplňou. Teraz aj v príchuti "peanut butter".

Viac príchutí...

Lina - Najlepšia odmena

Dopraj si viac

Viac príchutí...

Recepty

Spoznajte tie nachutnejšie recepty z výrobkov Sedita

Všetky recepty
Vanilkový dezert Rodinné

Vanilkový dezert Rodinné

Do misy dajte žĺtky spolu s cukrom a škoricou. Vyšľahajte do svetlej, nadýchanej peny. Vlejte olej, potom kyslú smotanu a zašľahajte. Do žĺtkovej zmesi pridajte…

Čítať viac
Opitý Izidor bez pečenia

Opitý Izidor bez pečenia

V mlieku rozmiešame Zlatý klas, pridáme práškový cukor, kakao, dobre premiešame a uvaríme hustý puding.   Uvarený puding prelejeme do misky, prikryjeme fóliou aby sa…

Čítať viac
Rodinný pudingovo-tvarohový dezert

Rodinný pudingovo-tvarohový dezert

1.V hrnci zmiešame mlieko a Zlatý klas. Pridáme 2 balenia vanilkového cukru, dobre premiešame a uvaríme hustý puding. 2. Uvarený puding prelejeme do misky a…

Čítať viac
Silvestrovská šarlotka s Venčekmi

Silvestrovská šarlotka s Venčekmi

1. Najprv si pripravíme venčeky na ozdobu. Bielu čokoládu rozpustíme nad horúcim vodným kúpeľom a asi 20 kúskov RODINNÉ Venčeky  vanilkové a kakaové do nej spolovice namočíme. Položíme…

Čítať viac
Rodinná torta

Rodinná torta

1. Na korpus rozmixujeme sušienky Rodinné Club karamelové v mixéry najemno, podľa potreby presypeme cez sitko a ešte raz rozmixujeme. Rúru predhrejeme na 180 °C. 2. Oddelíme…

Čítať viac

Naša história

1953
1962
1978
2001
2010

Naše pečivárne vznikajú zlúčením viacerých lokálnych dielní a prevádzok z celého Slovenska. Už v tomto čase pravidelne pečieme vaše obľúbené pochúťky a na Slovensku sa začína písať história moderného pečivárenského priemyslu.

Výrobky zo Serede Slovákom veľmi zachutili, vďaka čomu sa naše pečivárne rozrastajú. Začíname s výstavbou nového pečivárenského závodu, ktorý má uspokojiť rastúci dopyt po našich výrobkoch. Ďalej usilovne pracujeme na zlepšení efektivity a kvality výrobného procesu.

Postupom času rozširujeme naše portfólio výrobkov tak, aby vznikli oblátky, ktoré Slovákom chutia už desiatky rokov.

Naše logo sa stáva dynamickejším a do popredia viac vystupuje vyobrazenie sušienky, ktoré bolo v pôvodnom logu málo čitateľné.

V tomto roku vyrábame až 23 000 ton pečiva, čo je 5-krát viac ako v roku 1953. Modernejšie technológie a postupy nám umožňujú napredovať a neustále prinášať nové produkty.