Biskupský chlebíček
Ingrediencie:
2 oblátky Lina arašidová mliečna
hrsť želé cukríkov Ovomia
150g hladkej múky
120g masla
150g kryštálového cukru
1/2 balíčka prášku do prečiva
100g čokolády
100g hrozienok
4 vajcia
Postup:
V mise spolu vymiešame preosiatu múku, zmänuté maslo, cukor, vajcia a prášok do prečiva. Čokoládu najemno nasekáme, hrozienka umyjeme horúcou vodou, oblátky Lina arašidová mliečna nakrájame nadrobno. Do cesta zapracujeme čokoládu, hrozienka, nakrájané želé cukríky Ovomia i oblátky Lina arašidová mliečna. Vložíme ho do formy na biskupský chlebíček vystlanej papierom na pečenie.
Pečieme zhruba 40 minút pri teplote 190 stupňov Celzia.
Po upečení vyberieme, necháme vychladnúť, prípadne môžeme ozdobiť polevou.