Kokosovo-jahodový tart

Ingrediencie:

KORPUS:
200g Rodinné Club maslové
75g maslo
4PL kokosu

KRÉM:
jahodové pyré
270g jahôd
3 plátky želatíny +PL vody pripraviť podľa návodu
2PL trstinového práškového cukru
250ml šľahačkovej smotany
120g syrového krému
3PL trstinového práškového cukru
3PL kokosu
57g Rodinné polomáčané sušienky kokosové
icon-red<br />

Postup:

Sušienky si rozmixujeme a spojíme s roztopeným maslom a kokosom. Zatlačíme do formy na tart s priemerom 23 cm.

Jahody podusíme s cukrom a troškou vody. Vymixujeme dohladka. Podľa návodu pripravíme želatínu.

V jednej mise spolu vyšľaháme všetky suroviny na krém a pridáme jahodové pyré.

Na sušienkový korpus vylejeme trochu jahodového krému, na ktorý pridáme pokrájané kokosové sušienky. Na ne vylejeme zvyšok jahodového krému.

Tart dáme schladiť do chladničky a dozdobíme jahodami a kokosovými sušienkami.

Autor receptu: Katarína T.

Ďaľšie recepty