Princezková roláda

Ingrediencie:

3,5 balenia sušienok Princezky
150 g práškového cukru
30 g kakaa
1 PL najemno zomletej kávy
100 ml silnej kávy
trochu rumu

Plnka:
150 g zmäknutého masla
140 g práškového cukru
1 vanilkový cukor
50 g medu
50 g strúhaného kokosu
icon-red<br />

Postup:

V mise dohladka vymiešame maslo, oba druhy cukru, med a kokos na kokosovú plnku.

Sušienky Princezky najemno podrvíme alebo rozmixujeme. Potom ich zmiešame s mletou kávou, kakaom, cukrom, rumom a s kávou na pevnú hladkú hmotu.

Hotovú kakaovú hmotu rozvaľkáme na plát veľkosti 30 x 30 cm a rovnomerne ho natrieme kokosovou plnkou. Plát natesno zvinieme, pevne zabalíme do papiera a necháme stuhnúť v chladničke.

Ďaľšie recepty